Plinten & Profielen Centrale Nieuwegein geopend

Totaalleverancier voor de parketteur, de Plinten & Profielen Centrale (PPC) is vanaf nu ook geopend in Nieuwegein. PPC heeft begin deze week een spiksplinternieuw filiaal in Nieuwegein officieel geopend. Na Wijk bij Duurstede, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen is Nieuwegein de zesde stad waar PPC haar deuren opent.

“We zijn erg trots op ons team, hebben er met z’n allen hard aan gewerkt om tot dit prachtige resultaat te komen”, aldus Lisa Klaasen, directeur van het familiebedrijf. “Met de opening van ons zesde filiaal vergroten wij onze lokale service en bereikbaarheid. Dankzij de centrale ligging, dichtbij de belangrijke verkeersknooppunten Lunetten en Oudenrijn, kan onze klant nóg gemakkelijker bij ons afhalen.”

PPC Nieuwegein beschikt over een zeer uitgebreid assortiment bestaande uit de meest gevraagde producten zodat onze klanten altijd de benodigde producten kunnen afhalen. Voor, tijdens of na het werk snel even iets afhalen kan het hele jaar door, zes dagen in de week. Om het afhaalgemak te vergroten is Nieuwegein, net als alle overige PPC-filialen, namelijk ook op zaterdag geopend, van 07.30 – 12.30 uur. “Dit gemak voor de vloerenspecialist, dát is waar wij altijd voor gaan!”

Daarnaast is het filiaal voorzien van een aantrekkelijke showroom waar de concepten overzichtelijk gepresenteerd staan en klanten inspiratie kunnen opdoen. Ook in het nieuwe filiaal geven de medewerkers vakkundig advies op maat waarmee de klant het maximale uit de producten kan halen. Team Nieuwegein staat voor je klaar en heet je graag welkom in het filliaal aan de Veldwade 8.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk