Plezier in Merwestein tijdens stakingsdagen in het onderwijs

Donderdag 30 en vrijdag 31 januari gaan scholen en leraren van het basisonderwijs staken. Dit ondanks het erfde gesloten akkoord. Hierdoor zijn veel kinderen vrij.

Als ouder ben je dan vaak op zoek naar een leuk dagje weg waardoor je kids heerlijk kunnen genieten. Om de ouders hierbij te helpen heeft Merwestein een leuk programma georganiseerd samen met de buurtsportcoaches van SportID Nieuwegein.

De kinderen kunnen diverse activiteiten doen, waaronder: stuiver duiken, wedstrijdjes, glijbaan races en nog veel meer! Je kunt prijzen winnen door aan het rad van fortuin te draaien en er zullen nog meer leuke dingen gedaan worden om te doen en te beleven.

Kom jij lekker zwemmen tijdens de stakingsdagen? Donderdag 30 – en vrijdag 31 januari is er recreatief zwemmen van 09.30 uur tot 15.30 uur. Naast dit recreatief zwemmen zijn er ook diverse activiteiten zoals hierboven vermeld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren