Plantjesmarkt bij Dorpshuis Fort Vreeswijk

‘Het voorjaar is aangebroken, buiten lonkt. We willen liever vandaag dan morgen kleur in onze borders van de tuin en op de balkons. Ze komen weer die mooie zomerbloeiers! Heeft u er de laatste keer ook zoveel en zo lang plezier van gehad? Dan weet u dat u bij Fort Vreeswijk aan het goede adres bent’ aldus de vrijwilligers van het Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Op zaterdag 7 mei aanstaande van 09.00 uur tot 16.00 uur houden de vrijwilligers op Dorpshuis Fort Vreeswijk weer een plantjesmarkt. U heeft dan een ruime keuze uit mooie kleurrijke zomerplantjes van een goede kwaliteit. Tijdens de plantenmarkt is het Dorpshuis open voor koffie en taart.

De plantenmarkt is onderdeel van de crowdfunding voor Dorpshuis Fort Vreeswijk. Door bij het Fort uw planten te kopen doet u daarmee niet alleen uzelf een plezier maar bouwt u mee aan het Dorpshuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren