Plan voor woningen in kantoorpand aan de Graaf Karellaan 1-35

De gemeente Nieuwegein stoomt lekker door met het transformeren van kantoren naar woningen. Onlangs heeft het college een positieve grondhouding aangenomen ten aanzien van het transformeren van het kantoorgebouw aan de Graaf Karellaan 1-35 naar woningen.

Als alles voorspoedig verloopt zullen binnen afzienbare tijd 20 appartementen geslagen worden in het bijna leegstaande gebouw langs de Graaf Florisweg in de wijk Fokkesteeg. Nieuwegein heeft al een overeenkomst gesloten met de initiatiefnemer over de realisering van de 20 appartementen. Deze overeenkomst gaat over de concrete gebiedsontwikkeling die moet passen binnen de structuurvisie.

Het streven ligt om medio 2020 de appartementen klaar te hebben voor bewoning. De woningen zullen tot het lage middenhuur segment gaan behoren.

Het pand aan de Graaf Karellaan 1-35 in Fokkesteeg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren