Plaats kostenloos uw advertenties op PEN

Al een tijdje is het mogelijk om uw overbodige spullen te koop te zetten op De Digitale Stad Nieuwegein. Natuurlijk noemen wij het geen ‘kleintjes’ maar ‘pennetjes’ en het maakt ons niet uit hoe groot de omschrijving gaat worden van het artikel dat u te koop gaat aanbieden of ……. het artikel wat u zoekt. Ook is het mogelijk om er een foto bij te plaatsen, wat zou dat kosten in de Molenkruier? Hier in ieder geval niets, lekker voor niks, noppes, nada.De rubriek ‘pennetjes’ is er speciaal voor de inwoners van Nieuwegein en IJsselstein. En iedereen mag hier GRATIS zijn advertentie plaatsen, bovendien blijft hij 14 dagen staan waarna de advertentie automatisch zal verdwijnen. Klik hier om uw advertentie te plaatsen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Plaats kostenloos uw advertenties op PEN

U heeft er even op moeten wachten maar ‘live is all about priorities’ en als we iets doen moet het goed zijn en zichzelf onderhouden. Vanaf enige tijd is het mogelijk om uw overbodige spullen te koop te zetten op De Digitale Stad Nieuwegein. Natuurlijk noemen wij het geen ‘kleintjes’ maar ‘pennetjes’ en het maakt ons niet uit hoe groot de omschrijving gaat worden van het artikel dat u te koop gaat aanbieden of ……. het artikel wat u zoekt. Ook is het mogelijk om er een foto bij te plaatsen, wat zou dat kosten in de Molenkruier? Hier in ieder geval niets, lekker voor niks, noppes, nada.

De rubriek ‘pennetjes’ is er speciaal voor de inwoners van Nieuwegein en IJsselstein. En iedereen mag hier GRATIS zijn advertentie plaatsen, bovendien blijft hij 14 dagen staan waarna de advertentie automatisch zal verdwijnen. Klik hier om uw advertentie te plaatsen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk