Pizzakoerier beroofd

Een pizzakoerier werd op dinsdagavond beroofd door een groep van ongeveer zeven jongens. De politie is op zoek naar getuigen. Rond 21.50 uur kreeg de politie een melding van een beroving in de omgeving van de Kafmolenweide. Een 16-jarige jongen uit Nieuwegein was pizza’s aan het bezorgen, toen hij een parkje inreed bij de Zichtweide. Daar werd hij omsingeld door een groep van ongeveer zeven jongens, in de leeftijd van 16-20 jaar.

Ze waren allemaal donker gekleed en droegen jassen met capuchons. Twee van deze jongens hebben een gezet postuur en één van de jongens is kleiner. Het slachtoffer moest het eten en zijn portemonnee afgeven. De jongens gingen er vervolgens vandoor via de Halsterweide in de richting van de Middenweide. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie, neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Pizzakoerier beroofd

Op maandagavond 8 februari werd een pizzakoerier onder andere van zijn geld beroofd. Rond 22.00 uur parkeerde een 16-jarige pizzakoerier uit Nieuwegein zijn bromfiets op de Bedumerschans. Hij pakte de te bezorgen pizza uit zijn koffer en wilde naar een woning lopen. Plotseling kwam een man naar hem toelopen. De man bedreigde hem met een steekwapen en eiste zijn tas en portemonnee. Vervolgens ging de verdachte er daarmee vandoor.Aan getuigen van de beroving en aan mensen die rond 22.00 uur iets verdachts op of in de omgeving van de Bedumerschans hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk