Pipo wagen van KOEK in de wijk Wijkersloot

Doen wat je altijd al wilde doen? Vanaf deze maand staat KOEK (Klimmen Op Eigen Kracht) in de wijk Jutphaas/Wijkersloot. In het KOEKproject wordt je uitgedaagd een stap te zetten en je droom te realiseren. Je droom mag voor jezelf of iets voor de buurt betekenen.

Zo wil Janneke op een groot schilderdoel leren schilderen en wil Hellen haar eigen bedrijf beginnen in het maken van kostuumjurken. ‘Waar het omgaat, is dat je je talenten, kennis en ervaring gebruikt om je leven of dat van anderen een positieve wending te geven’ aldus de coaches van KOEK; Sara, Mirjam en Dilber. Zij nodigen de wijkbewoners van harte uit om mee te doen.

De komende maanden is KOEK te vinden op verschillende plekken in de wijk Wijkersloot. Dus schroom niet om op hen af te stappen om van je droom werkelijkheid te maken! De droomavond is op maandag 8 april aanstaande van 18.00 uur tot 21.00 uur in De Wenck aan het Wenckebachplantsoen 85A in de wijk Jutphaas/Wijkersloot.

Hieronder de verschillende data met locaties in de wijk.

One thought on “Pipo wagen van KOEK in de wijk Wijkersloot

  1. Linda

    🙄wie financiert dit?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren