Katern

Ping Pong Power bij Tafeltennisvereniging Nieuwegein

Op zaterdagmorgen 31 maart a.s. van 09.30 uur tot 10.30 uur start Tafeltennisvereniging Nieuwegein (TTVN) met het lessen programma ‘Ping Pong Power.’ De lessen worden gegeven in sporthal ‘De Waterlelie’ aan de Heemraadsweide 13. De lessen zijn speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van de onderbouw van de basisschool.

Zeven weken lang krijgen de kinderen op aangepaste wijze tafeltennislessen om de beginselen van tafeltennis op een leuke manier onder de knie te krijgen. TTVN heeft het bovendien voor de kinderen bijzonder aantrekkelijk gemaakt, want als je alle zeven keer deelneemt, krijg je een wedstrijdbatje cadeau.

Tijdens de lessen is het mogelijk batjes van de club te lenen en balletjes zijn er ruimschoots beschikbaar. Je wordt wel verwacht in gymkleding deel te nemen. Kom langs zaterdagmorgen 31 maart en doe mee! Voor meer informatie kunt u ook een e-mailtje sturen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!