Pijn en stress verminderingsprogramma

Veel mensen lijden aan de gevolgen van stress en worden daar ziek van. Zo ernstig vaak dat zij invalide worden of soms nog erger. Vanuit de gedragsgeneeskunde weten we dat mensen in staat zijn daar zelf heel veel aan te kunnen doen. De gedragsgeneeskunde gaat er vanuit dat je door een positieve mentale en emotionele opstelling en de manier waarop je denkt en je gedraagt, jij zelf grote invloed kunt hebben, ten goede of ten kwade, op je lichamelijke en geestelijke gezondheid en op jouw vermogen om van ziekte en verwondingen te herstellen.

Johan van de Kant van Kensho organiseert een workshop waarin hij duidelijk maakt dat je daar, in positieve zin, zelf een sterke invloed op kunt hebben als je bereid bent dat in eigen hand te nemen waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans komt. De gevolgen van die balans is minder of geen pijn meer, minder stress en het vooruitzicht van een prettiger leven.

De workshop wordt gehouden op donderdag 31 maart om 19.00 uur, in de zaal Jan van Gent van het ‘T Veerhuis, Nijemonde 4, Nieuwegein zuid.

Informatie: Johan van de Kant van Kensho coaching, meditatie, trainingen en psychotherapie, 0344-662807 of kensho.psh@xs4all.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren