Katern

Picknick in park Oudegein

Op zondag 25 september organiseren Stichting Eet Mee en SWN/TijdVoorElkaar een picknick voor Nieuwegeiners in het Natuurkwartier. Picknick mee! met Nieuwegeiners in het park maakt nieuwe ontmoetingen tussen inwoners van Nieuwegein mogelijk. Om 13.00 uur start het programma met spel, ontmoeting en optredens van lokaal talent, en is er voor alle leeftijden en alle culturen. Je kunt in je eentje meedoen maar ook als gezin of met vrienden.

Vul je picknickmand thuis met lekkere zelfgemaakte gerechten en zet ze op zondag 25 september op het grote buffet in het Natuurkwartier zodat iedereen van alles kan proeven. Alle inwoners van Nieuwegein zijn welkom bij deze Picknick mee! Breng wel je eigen bord, bestek en drankjes mee. Voor meer informatie en opgave kun je terecht bij Annelies Kastein van Stichting Eet Mee!: 030 – 22 134 98.

Het Natuurkwartier ligt aan de rand van stadspark Oudegein en wordt gevormd door het Milieu Educatie Centrum en kinderboerderij IJsselstee van de gemeente Nieuwegein, poldermolen Oudegein van Het Utrechts Landschap en Museum Warsenhoeck.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk