Pia Dijkstra bezoekt Transgendervereniging

Op zaterdag 21 september is D66-Kamerlid Pia Dijkstra te gast bij de Transgenderverening. Zij zal met betrokkenen en geïnteresseerden spreken over de nieuwe Transgenderwet. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom in buurtcentrum De Boog aan het Thorbeckepark 183 in Nieuwegein.

Pia Dijkstra zal op deze avond een toelichting geven op de Transgenderwet. Deze is recent aangenomen door de Tweede Kamer en maakt het voor transgenders makkelijker om geslachtsvermelding in de geboorteakte te wijzigen. Dijkstra legt op deze avond uit wat deze wet nu eigenlijk betekent, wat de gevolgen ervan zijn voor transgenders en wat de voordelen ervan zijn.

Pia Dijkstra is gastspreker bij een T&T-avond van de Transgendervereniging Utrecht. Deze maandelijkse ontmoetingsavonden voor transgenders, travestieten, transseksuelen, vrienden, familie en andere geïnteresseerden vinden iedere derde zaterdag van de maand plaats. De avond is laagdrempelig opgezet en is gratis toegankelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren