Peuteropvang Mickey Mouse

Vanwege gebrek aan vrijwilligers is de peuteropvang van buurthuis Kerkveld, Mickey Mouse, een paar maanden op vrijdagmorgen gesloten geweest. Maar vanaf

vrijdag 9 november kunt u uw peuter van 0 tot 4 jaar weer iedere dag brengen van 8.45 tot 11.15 uur. De kosten van deze opvang, die geheel door vrijwilligers wordt gedraaid, zijn slechts fl. 2,50 per ochtend.

U kunt uw kindje altijd brengen en hoeft niet van te voren in te schrijven; we hebben geen wachtlijst! We hebben maar één limiet, en dat is dat er niet meer dan vijftien kinderen per ochtend opgevangen kunnen worden. Dus moet u een keer naar de dokter, of wilt u een ochtend gaan winkelen, dan kan uw peuter in Mickey Mouse heerlijk spelen met leeftijdgenootjes. ALs uw kindje voor de eerste keer komt, mag u er altijd bijblijven om te kijken of het gaat.

Natuurlijk kunnen we ook nog wel een paar vrijwilligers gebruiken. Als u als vrijwilliger komt werken hoeft u voor uw peuter natuurlijk niet te betalen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Jaimy van der Veeken, telefoon: 030 – 60 37 030.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk