Peter Strikkers winnaar BBQ wedstrijd Makro Nieuwegein

Op maandag 5 juni, tweede Pinksterdag, vond de BBQ Battle plaats bij de vestiging van de Makro in Nieuwegein. Vijf klanten van deze vestiging streden om de titel Baas BBQ Makro Nieuwegein. Een deskundige jury onder voorzitterschap van Bert Griffioen riep Peter Stikkers unaniem uit tot winnaar.

Vijf ondernemers van de vestiging waren verkozen om mee te dingen om de titel Baas BBQ Nieuwegein. Alle noodzakelijke accessoires stonden opgesteld op het wedstrijdterrein. De deelnemers kregen een zogenaamde Mystery-box aangereikt waarin geheimgehouden ingrediënten zaten die moesten worden bereid.

Al snel na het startschot dwarrelde de rook boven de barbecues en kon het vlees en de vis op de gril. Behalve juryleden die kritisch toezagen op de bereiding, keken ook geïnteresseerde klanten mee. Zowel juryleden als klanten konden het resultaat direct proeven en beoordelen.

Winnaar Peter Strikkers mag zich een jaar lang Baas BBQ Makro Nieuwegein noemen. Juryvoorzitter Bert Griffioen roemde de winnaar om de smaak, presentatie en originaliteit. Peter Strikker ontving een Makro cheque ter waarde van euro 150. Daarnaast neemt hij 10 juni in Vianen deel aan de landelijke finale die wordt geleid door juryvoorzitter top-kok Jeroen Robberegt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren