Persoon zwaar gewond bij ernstig ongeluk op de A.C. Verhoefweg

Bij een ernstig ongeluk op de A.C. Verhoefweg ter hoogte van kruising met de Batauweg en de Symfonielaan is woensdagochtend rond 10.00 uur minstens één person gewond geraakt. Er wordt gesproken van een zwaar gewonde. Een auto schoot over de kruising, ramde twee verkeerslichten en eindigde met de neus in de sloot.

De gewonde persoon is door het aanwezige ambulancepersoneel behandeld voor zijn verwondingen en vervoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval waren meerdere hulpdiensten opgeroepen waaronder ook een traumahelikopter, deze landde op het grasveldje naast de Shell. Ook de brandweer assisteerde bij de inzet. De politie sloot de omgeving van het ongeluk af en toezichthouders van de gemeente regelden het verkeer op de kruising.

Omstanders laten weten dat meerdere voertuigen betrokken waren bij het ongeval en dat er veel ambulances aanwezig waren op de plek van het ongeluk.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.  De auto is inmiddels door een bergingsbedrijf opgehaald. Vermoedelijk reed de bestuurder van de auto op de A.C. Verhoefweg in de richting van de A12. De politie doet onderzoek. Zodra meer bekend is laten wij het weten.

One thought on “Persoon zwaar gewond bij ernstig ongeluk op de A.C. Verhoefweg

  1. We zijn erlangs gereden. Het was onze route weg naar huis die door deze tragische ongeluk afgesloten was. We bidden dat de gewonden snel zullen herstellen. Onze hart gaat uit naar ze.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren