Pers geweerd bij uitleg werkzaamheden trambaan

Het BRU (Bestuur Regio Utrecht) en aannemer VolkerRail boden vandaag omwonenden en overige belangstellenden de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de werkzaamheden aan de trambaan. Met eigen ogen kon men zien wat er allemaal bij komt kijken om zo’n groot project uit te voeren. Een handjevol belangstellenden verzamelden zich op de Kloosterbrug om uitleg te krijgen van VolkerRail uitleg over het algemene proces en specifiek over het bouwen van een trambaan. Vanzelfsprekend kon men ook vragen stellen over de werkzaamheden.

Uiteraard was er voor deze informatieve bijeenkomst ook belangstelling van de pers. En, hoewel de bijeenkomst plaatsvond op openbaar terrein, verbood de organisatie de fotograferende en filmende pers het om opnames te maken. Een vreemde actie. Aan de ene kant wil men het publiek informeren, aan de andere kant wordt het de professionele publieksinformanten, de pers, onmogelijk gemaakt daaraan hun bijdragen te leveren. Wat zit daar achter? Klik op het cameraatje voor de foto die onze fotograaf Arend Bloemink vandaag maakte.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren