PENTekening: ‘De zaterdagmarkt naar het Stadsplein’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week de verhuizing van de zaterdagmarkt naar het Stadsplein..

Vanaf zaterdag 30 september is de weekmarkt van Nieuwegein weer te vinden centraal in City. Zij verhuizen van P-West naar het Stadsplein. De ondernemers op de markt, de winkeliers en de horeca zijn blij dat de weekmarkt weer kan terugkeren naar het centrum van de stad, waar zij voor de vernieuwing van City altijd haar plek heeft gehad. Hierdoor wordt het bezoekers aan City nog gemakkelijker en aantrekkelijker om hun wekelijkse rondje over de markt te combineren met een bezoek aan City.

Informatiebijeenkomst 4 september
De komst van de markt betekent wel het nodige voor de inrichting van het Stadsplein. De huidige plantenbakken kunnen bijvoorbeeld niet blijven staan en de terrassen van de horeca moeten iets worden aangepast. Maandag 4 september zijn inwoners, ondernemers en andere betrokkenen welkom op een inloop/informatiebijeenkomst tussen 17.00 uur tot 19.00 uur in de Huiskamer van City aan de Boogstede 2-8 (voormalig zwangerschapcentrum). Medewerkers van de markt en de gemeente zijn aanwezig met informatie over de nieuwe opstelling van de markt en de gevolgen voor de inrichting van het stadsplein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren