PENTekening: ‘Ton Quichot en Martino Pancha in de strijd tegen windmolens’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

‘Slagschaduw tot aan de A.C. Verhoefweg.’ Dat betekend door de ramen van onze redactie in Galecop. Windmolens met een tiphoogte van 230 meter, maar liefst 11 in de polder Rijnenburg en Reijerscop. Buurgemeente Utrecht wat maak je me nou? Veel politieke partijen laten zich niet uit dat ze er tegen zijn, althans op één na. De regio wil woningen, heeft woningen nodig. Het blijft vechten tegen ………….

One thought on “PENTekening: ‘Ton Quichot en Martino Pancha in de strijd tegen windmolens’

  1. Linda

    Smerige spelletjes in de (lokale politiek). Weet je war ook zo n smerige zet is? De vreeswijksestraatweg 9. De gemeente wilde daar Tiny houses neerzetten voor drugs en psychiatrisch verslaafden (soort van Micheal Panhuis light want geen tbs). Omwonenden ( gezinnen) boos, dus in verzet en de gemeente gaf op. Maar toch niet. De gemeente verkoopt nu dezelfde lokatie met renovatieverplichting, maatschappelijke doelstellingsverplichting en voor meer dan een half miljoen. Is dus alleen te koop voor maatschappelijke investeerders met (gratis) geld (subsidie) dus het linksclubje kan het alleen kopen….ook leuk als je daar in de buurt woont.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren