PENTekening: ‘The Summer of Love in Nieuwegein’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week aandacht voor The Summer of Love in The Pit en de Partner.

 

 

Was je jong in 1967? Kom dan weer eens lekker dansen op onvergetelijke nummers als R-E-S-P-E-C-T, Let’s spend the night together, Daydream Believer en Gloria in The Pit en de Partner aan de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein. Rust af en toe uit bij the Doors, the BeeGees en Sgt Pepper.

The Summer of Love was nog veel meer dan de goede muziek. San Francisco in de VS werd in 1967 het centrum van een nieuwe beweging van jonge mensen tegen oorlog (in Vietnam) en voor vrije liefde en wereldvrede. Het beroemde refrein ‘If you’re going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair’ vond veel navolging. Lief zijn voor elkaar werd ook in Europa de nieuwe trend en bloemen het symbool.

Jong in 2017?
Kom genieten van de geweldige muziek van die tijd. Kijk hoe die sixties rondspringen of ze nog steeds sixteen zijn. Probeer eens een bloem in je haar. En maak van 2017 je eigen Summer of Love. Dresscode: hippie!

The Summer of Love wordt gehouden op zaterdag 26 augustus aanstaande in The Pit en de Partner aan de Nedereindseweg 401. Het begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. De toegang is 5,00 euro en er geldt een dresscode: Hippie!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren