PENTekening: ‘Stormy Sunday’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze car-toons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Zondag 2 december is het weer ‘Stormy Sunday!’ Dan staan de deuren van het theatercafé van DE KOM weer wijd open voor iedereen die wil spelen en improviseren of luisteren. Dit keer met muziek uit verschillende werelddelen.

Catching Cultures Orchestra
Hermine Schneider is trompettist, componist, dirigent, beeldenmaker muzikaal leider van het Catching Cultures Orchestra. Haar passie en focus liggen bij het samenbrengen van muziek en mensen. Muziek overstijgt rolpatronen en overbrugt taal, leeftijds- en cultuurverschillen. Hermine laat mensen buiten hun eigen kaders kijken en dingen ondernemen die in eerste instantie gek lijken maar uitmonden in een heerlijke crossover.

Alle instrumentalisten en zangers zijn welkom tijdens Stormy Sunday. De middag is gratis toegankelijk. De sessie begint om 15.00 uur. Ook toeschouwers/luisteraars zijn welkom; actief meedoen is niet noodzakelijk. Onder het genot van een drankje als ‘publiek’ ervaren hoe de sessie verloopt is ook een fijne manier om de zondagmiddag door te brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren