PENTekening: ‘Samenwerken’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Vrijdag 18 november jl. hebben RTV Utrecht en De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl) besloten om samen te werken. De Digitale Stad, een echte hyperlokale website over Nieuwegein, is blij met de samenwerking.

pentekening79kleurgoed

 

Op de tekening van links naar rechts: Wim Kramer (RTV Utrecht), Martin Reijmerink (pen.nl) en Jiri Glaap (RTV Utrecht).

Wim Kramer van RTV Utrecht over de samenwerking: ‘De Digitale Stad Nieuwegein kennen wij natuurlijk als Hyperlocal. RTV Utrecht wil graag met mediapartners samenwerken. Wij zijn er van overtuigd dat door deze samenwerking wij onze lezers nog beter kunnen voorzien van nieuws en feitjes. Ook videobeeld zullen wij ter beschikking stellen aan De Digitale Stad Nieuwegein.’

samenwerkenmetrtvutrecht

 

One thought on “PENTekening: ‘Samenwerken’

  1. Michael Simonse

    Gefeliciteerd 🙂

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk