PENTekening: ‘Radu Ratering, hij speelt piano’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS  en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis  of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft  u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week Radu Ratering, hij speelt piano.

Hadden we verleden week Steije Maurer in de rubriek PENTekening, vandaag de beurt aan Radu Ratering. Beide jonge muziekanten deden mee aan de voorrondes van het Prinses Christina Concours. Afgelopen zaterdag was de Halve Finale waaraan Radu en Steije deelnamen. En ………………….. alle twee jonge muzikanten zijn door naar de Finale! Dus nu de beurt om van Radu een PENTekening te maken. De Nationale Finale is op zondag 23 april aanstaande in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Dan zijn Radu en Steije de jongste deelnemers van de acht finalisten, zij zijn 12 jaar.Hoe het gaat aflopen? Dat leest u natuurlijk op onze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren