PENTekening: ‘Nepbom van kinderfeestje’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS  en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis  of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft  u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week de nepbom die de A2 voor al het verkeer twee uur lang stillegde op woensdagmorgen 3 mei 2017.

 

Woensdagmorgen 3 mei jl. zorgde een ‘explosief’ voor grote chaos langs de A2 bij Nieuwegein/IJsselstein. Medewerkers van Rijkswaterstaat zagen een bom toen ze aan het werk waren in de berm langs het Hooglandse Jaagpad in Nieuwegein. De A2 werd twee uur lang in beide richtingen afgezet voor al het verkeer. Na onderzoek door de Explosieven Opruimingsdienst bleek dat en een nep bom was. “Waarschijnlijk was het object achtergelaten in het kader van een speurtocht voor kinderen”, zegt de politie.

Tja dus moest onze karikaturist gelijk aan de slag. Meer over dit nieuws vindt u hier en ook een interview met de vinders van de ‘bom.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren