PENTekening: ‘Mundikat Paasshow in de Beursfabriek’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: ‘De Mundikat Paasshow in de Beursfabriek.’

Op zondag 1 en maandag 2 april aanstaande houdt Mundikat een unieke Mundikat Paasshow in Nieuwegein. Tijdens de show kunt u genieten van meer dan 30 soorten rassen, 700 katten en poezen in de Beursfabriek aan de Symfonielaan 5 in Nieuwegein. Tja en dat met Pasen dat gaf onze karikaturist Jan Ibelings wel een mooi gevoel in zijn PAASPENTekening.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren