PENTekening: ‘De Beursfabriek in regenboogkleuren’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week veranderde Jan de Beursfabriek in een regenboog.

Op 27, 28 en 29 oktober 2017 vindt de eerste editie van de Rainbow Expo plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein, het grootste gay lifestyle event van de Benelux. De beurs staat geheel in het teken van bedrijven in contact te brengen met de LGBT community of LGBT-minded personen. De beurs is bedoeld voor bedrijven die hun nieuwste producten en diensten vertonen. Bezoekers komen om te proeven, proberen, ervaren, shoppen en inspiratie op te doen op het gebied van lifestyle, design & luxury, wonen, culinair, vrije tijd, beauty, gezondheid en fashion. Meer informatie vindt u hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk