PENTekening: ‘De Mol van de VSP wil een onderzoek bij de verbouwing van Café de Zwaan’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week wil raadslid Ton de Mol van de VSP een onderzoek en voorzorgsmaatregelen bij verbouwing de verbouwing van het Rijksmonument Café De Zwaan. Tja, dat levert natuurlijk een prachtige karikatuur op van onze Jan Ibelings.

Sinds enkele weken zijn diverse aannemers in het pand aanwezig en is de binnenkant totaal gestript. Door deze werkzaamheden zijn scheuren in de buitenmuur gekomen van het monumentale pand dat onderdeel is van het beschermde dorpsgezicht Jutphaas. In verband met de constructieve veiligheid en het eventueel bezwijken van de buitenmuur stelt de Verenigde Senioren Partij in Nieuwegein (VSP) vragen aan het college om onderzoek te doen en indien nodig voorzorgsmaatregelen te laten nemen.

One thought on “PENTekening: ‘De Mol van de VSP wil een onderzoek bij de verbouwing van Café de Zwaan’

  1. Karel

    TON DE MOL

    Een echte steunpilaar en overal inzetbaar

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren