PENTekening: ‘Mogen wij u voorstellen, de nieuwe kasteelheer van Rijnhuizen’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week de nieuwe kasteelheer van kasteel Rijnhuizen.

Eind 2016 is het uiteindelijk het FOM gelukt om kasteel Rijnhuizen te verkopen. Het FOM is verhuist naar Eindhoven. Levensgenieter en voorstander van behoud van cultuur, Jan Scholt, kocht het kasteel begin dit jaar. Hij heeft mooie plannen en heel Nieuwegein kan meegenieten want, volgens Jan moet het een plek worden voor alle Nieuwgeiners. Onlangs sprak de hoofdredacteur met hem op ‘zijn kasteel.’ Tja, en dan moet hij natuurlijk ook nog in deze rubriek. Een eerste kennismaking. Maar er gaat meer gebeuren. Jan is niet de enige die een gedeelte heeft gekocht rondom het kasteel. Ook Bogor Projectontwikkeling B.V. gaat in dit gebied aan de slag. Meer hierover binnenkort op pen.nl want het gebied staat vol mooie bomen, prachtige natuur. Wat gaat er mee gebeuren? Wij onderzoeken het.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren