PENTekening: ‘Itamar Lapid’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als livekarikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.

artikel46223-pentekening_28_kleur_def_Deze week de acht-en-twintigste: ‘Zondagmiddag 11 oktober 2015 geeft het Nieuwegeins Kamerkoor een concert in de Nicolaaskerk aan de Utrechtsestraatweg. Het concert Out of the Deep is samengesteld uit Engelse koormuziek door de eeuwen heen. Dirigent Itamar Lapid is in zijn dagelijks leven zanger bij het Groot Omroepkoor en dat is te merken in de wijze waarop hij het koor aanstuurt. Met speelse en originele oefeningen maakt hij moeilijke passages in de muziek toegankelijk voor de koorleden. Itamar legt de lat hoog, onder zijn bezielende leiding stijgt het koor boven zichzelf uit. Reden voor onze karikaturist Jan Ibelings om hem eens te vangen op papier.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk