PENTekening: ‘Het Vrijwilligershuis Nieuwegein’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS  en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis  of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft  u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

‘In 2015 daagden een aantal vrijwilligers van organisaties en inwonersinitiatieven de gemeente Nieuwegein uit om vrijwilligers slimmer te ondersteunen. Na gedegen onderzoek ontstond het platform Vrijwillige Inzet Nieuwegein, waar ideeën werden geboren en plannen gemaakt. Het Vrijwilligershuis Nieuwegein is met ingang van 1 januari jl. het centrale steunpunt en expertisecentrum voor vrijwilligers-werk en inwonersinitiatieven geworden. Jeannette Verplancke gaat de boel coördineren. Binnenkort verwacht het Vrijwilligershuis een fysieke locatie te kunnen betrekken centraal gelegen in Nieuwegein. Nu moet het maar even zo.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk