PENtekening: ‘Hans Spekman op bezoek’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner).

Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.artikel45160-hans_spekman_politiek_cafe_nieuwegein_door_jan_ibelings_2

Deze week de vijfde. Dinsdag 21 april j.l. vond in De Lantaern in Jutphaas weer een Politiek Café plaats. Deze keer was Utrechter en voorzitter van de PvdA Hans Spekman te gast. De verkiezingen zijn achter de rug. De PvdA heeft flink in moeten leveren, ook het aantal mensen die het Politiek Café bezochten trouwens, de zaal was aardig leeg. Hoe gaat Hans Spekman hier mee om als voorzitter? En wat blijft er over van de regeringspartijen nu er zoveel water bij de wijn moet worden gedaan? Dit zijn enkele vragen die aan de orde waren gekomen. Reden voor Jan om even in de PEN te klimmen en een PENtekening er van te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk