PENTekening: ‘Gluren bij de Buren’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl).

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

‘Op zondag 19 februari kan Nieuwegein zich weer opmaken voor een nieuwe editie Gluren bij de Buren. Laat je verrassen door optredens in een van de 39 woonkamers in Nieuwegein die zijn omgetoverd tot incidenteel poppodium. Tijdens de zesde editie van Gluren bij de Buren Nieuwegein kan op zondag 19 februari tussen 13.00 uur en 18.00 uur in alle wijken van Nieuwegein gegluurd worden naar lokaal talent. Met maar liefst 120 optredens uiteenlopend van klassieke muziek tot rockbands is er voor ieder wat wils!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk