PENTekening: ‘Geinbeat gered!’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)
Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week Geinbeat gered!.
De organisatie van Geinbeat meldde eerder dat door het afgelasten van de vorige editie het festival in financiële problemen is gekomen. Om volgend jaar ‘De Kleine Prijs van Nieuwegein’ en het Geinbeat festival weer te kunnen organiseren zijn er verschillende acties geweest. Zo is er bij het City Stadsplein Mini-festival op 23 september flink wat geld opgehaald en was er op vrijdag 10 november een benefiet festival, dat zeer succesvol is verlopen. Ze zijn uit de rode cijfers. Nu werken aan de komende editie van Geinbeat!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren