PENTekening: ‘Geinbeat Festival’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als livekarikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.

artikel45624-1_pentekening_14_coffeykleur_2Deze week de veertiende: ‘Op zaterdag 11 juli aanstaande vindt alweer de 21-ste editie plaats van het Geinbeat Festival. Veel artiesten zullen acte de présence geven op het stadsbalkon in de binnenstad van Nieuwegein. Vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur zullen artiesten als The Brahms, The Indien, Raise the Ace en John Coffey hun liedjes ten gehore brengen. De cartoon is geïnspireerd op een memorabel moment tijdens Pinkpop dit jaar. Zanger David Achter de Molen, van John Coffey, ving toen een biertje dat uit het publiek naar hem werd gegooid en dronk het pilsje een een teug op. Het filmpje hiervan ging een paar weken geleden viral op Youtube en is inmiddels miljoenen keren bekeken.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren