PENTekening: ‘Fort Vreeswijk worden omgetoverd tot ‘SprookjesFort’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Deze week ziet onze karikaturist het al voor zich. Springend en dansend naar Fort Vreeswijk, gekleed als Assepoester, een Arabische Prins, de Gelaarsde Kat, de Heks, Klein Duimpje, Hans of Grietje, Vrouw Holle of Aladdin.

Op zondag 16 september zal Fort Vreeswijk worden omgetoverd tot ‘SprookjesFort.’ Dan zijn kinderen van 4 tot 10 jaar, verkleed als sprookjesfiguur, van harte welkom in het dorpshuis op het Fort aan Fort Vreeswijk 1 in Nieuwegein.

De organisatie: ‘We verwachten de kinderen verkleed als bijvoorbeeld : Assepoester, een Arabische Prins, de Gelaarsde Kat, de Heks, Klein Duimpje, Hans of Grietje, Vrouw Holle of Aladdin. Het wordt een betoverende middag met spelletjes, knutselen, schminken en een modeshow.’

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren