PENTekening: ‘de Pop-Up Wijkagent’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: ‘de Pop-Up Wijkagent.’

Woensdag vond er een nieuw fenomeen plaats in Nieuwegein, de ‘Pop-Up Wijkagent.’ In de wijken Jutphaas/Wijkersloot stalden de wijkagenten hun busje, wat stoeltjes en richtte zo een soort van mobiel bureau uit aan de Richterslaan. Lekker makkelijk voor de bewoners.

Eerder trokken de wijkagenten al de buurt in met hun BuurTent om vragen te beantwoorden over veiligheid en preventie. Nu kun je de wijkagent zomaar ergen tegenkomen in je wijk en wilt u iets kwijt bij de politie over wat er speelt in uw buurt? Vindt u dat de politie ergens op moet letten of heeft u (preventie)advies nodig? Dan bent u welkom bij de pop-up spreektafel. Ook onze karikaturist Jan Ibelings kwam ze tegen, hij woont immers in die wijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren