PENTekening: ‘De kippetjes vallen onder mijn verantwoording’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

pentekening78

De loslopende kippen op het fietspad de Bongenaer in Nieuwegein zijn van de gemeente want niemand anders heeft zich gemeld als eigenaar dus moet de gemeente hiervoor zorgen dat ze verdwijnen uit de openbare ruimte. Dit in verband met de vogelgriep. Nu moeten de kippen verplicht in hun hok blijven maar die kippen hebben geen hok dus moeten zij of geruimd worden of hokken krijgen. Maar dat er iets moet gebeuren is duidelijk want er waart een virus door ons kikkerlandje verspreid door ons gevogelte. Verantwoordelijk wethouder Peter Snoeren is geenszins van plan om de kippen op het fietspad De Bongenaer op te hokken. Hoe kan dat nu, terwijl de kippen op alle kinderboerderijen onlangs wel zijn opgehokt? Het blijft een raadsel, of speelt er meer? Jan met de Pet heeft ook zo zijn bedenkingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!