Katern

PENTekening: ‘De doublette-winnaars’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als livekarikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

PENtekeningHansEnGregoryKoolwijkGDe PVN (Pétanque Vereniging Nieuwegein) organiseerde afgelopen zondag het doublette club kampioenschap. Zestien teams hadden zich ingeschreven en gingen met elkaar de strijd aan om het clubkampioenschap. In een spannende finale wisten vader en zoon, Hans en Gregory Koolwijk te winnen. Een cartoon waard!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk