PENTekening: ‘Anna Kuvshinov’

PENTekening: ‘Anna Kuvshinov’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als livekarikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.

Deze week de drie-en-zestigste: ‘De jonge pianiste Anna Kuvshinov (9 jaar) uit Nieuwegein heeft het Koninklijk Concertgebouw Concours 2016 gewonnen. De finale vond zondag 19 juni plaats in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw. Anna kreeg van juryvoorzitter Jan Willem de Vriend een trofee en een geldbedrag van € 1.000 ten behoeve van haar muzikale ontwikkeling. Daarnaast mag Anna optreden tijdens het Prijswinnaars
Lunchconcert in het Concertgebouw in seizoen 2016-2017. Een tekening waard toch?’

Klik op het fotocameraatje hieronder voor de PENTekening die Jan Ibelings maakte over dit nieuwsitem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk