Katern

PENTekening 200: ‘Meet Rico Verhoeven op Sportpark Galecop’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Deze week alweer de 200-ste editie! Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Tijdens de Nationale Sportweek, op zaterdag 21 september aanstaande, stellen veel sportverenigingen hun deuren open om een kijkje te komen nemen. Kickbokser Rico Verhoeven komt zaterdag 21 september van 10.00 uur tot 11.30 uur naar Sportpark Galecop om de ‘Dag van de Sportclub’ te openen. Durft u ook te komen? Zo vroeg onze karikaturist Jan Ibelings zich af! Onze fotograaf Jordi Jupijn gaat in ieder geval wel! Mocht u niet durfen dan ziet u de foto’s wel op www.pen.nl.

Rico Verhoeven: ‘Ik vind het belangrijk dat iedereen in Nederland weet dat het van 20 tot en met 29 september NOC*NSF Nationale Sportweek is. Sport doet iets met mij, het heeft me zoveel gebracht. Sport houdt mij geestelijk in balans en is voor mij de perfecte uitlaatklep. Dit gevoel wil ik met iedereen delen.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren