PENTekening 100: ‘Kermis’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS  en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis  of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft  u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week alweer de honderste aflevering: ‘Kermis.’

In de binnenstad van Nieuwegein zal van woensdag 24 mei tot en met zondag 28  mei een kermis gehouden worden. De kermis is iedere dag geopend om 13.00 uur en wordt gehouden op de grote parkeerplaats nabij winkel-centrum Cityplaza (P-West) aan de Hagestede. Er zijn veel attracties waaronder: Botsauto’s, ballenfontein, de Booster, Brakdance, blikken gooien, de Euroball, Funhouse Central Park, diverse spelletjes, Hollywood Star etc. En veel kraampjes met lekkernijen. Wethouder Johan Gadella van Evenementen maakt op woensdagmiddag 24 mei om 17.00 uur een ronde over het kermisterrein.

Wilt u alle 100 PENTekeningen zien? Klik dan hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk