PCB Uitvaartzorg richt troosthoek in

Het PCB Uitvaart InformatieCentrum aan de Dorpsstraat 6 in Vreeswijk heeft naast het geven van informatie over uitvaarten een nieuw initiatief ontwikkeld. PCB heeft een troosthoek ingericht met troostgeschenken die gegeven kunnen worden aan hem of haar die troost nodig heeft.

In de afgelopen jaren is langzaam maar zeker een nieuwe vraag ontstaan. Vaak werd gehoord: ‘Ik vind het moeilijk woorden te vinden om mijn medeleven te laten blijken. Ik zou iets tastbaars willen geven’ of ‘Ik wil zo graag iets dóen.’ Doorgaans zijn de twee jaar na een overlijden het zwaarst voor de achterblijver. Een troostgeschenk kan een bemoediging zijn en de ontvanger ervaart dat men nog steeds meeleeft. De PCB Troosthoek geeft mensen ook de gelegenheid om hun eigen verhaal kwijt te kunnen als daar behoefte aan is.

In de PCB Troosthoek zijn beeldjes, zakdoekjes, borduurwerkjes, herinneringssteentjes, kaarsen en vele andere geschenken te vinden die troost kunnen bieden. De openingstijden zijn: dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren