Katern

Paul van der Ven nieuwe trainer Florie/NVC

Paul van der Ven is vanaf komend seizoen (2010-2011) de nieuwe trainer van de heren van volleybalvereniging Florie/NVC uit Nieuwegein. Hij is de opvolger van Marcel van Zuylen die de afgelopen twee seizoenen de heren van Florie/NVC onder zijn hoede had.

De 33-jarige Van der Ven is dit seizoen tweede trainer van Florie/NVC.Paul van der Ven maakte in 2008 als speler de overstap van landskampioen Dynamo naar Florie/NVC. Door een ernstige knieblessure aan het begin van dat seizoen was de Utrechter helaas snel uitgeschakeld. Van der Ven, docent lichamelijke opvoeding op het Cals College, speelde eerder ook voor Nesselande, Ekspalvo, Vrevok (2002-2006) en Rijnmond.

Naast trainer/coach van heren 1 wil Paul meer betekenen voor NVC. ‘’Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het verenigingsgevoel door het geven van bijvoorbeeld clinics voor de jeugd. Daarnaast vind ik het belangrijk dat talenten de kans krijgen om zich te ontwikkelen’’, aldus Paul van der Ven.

Voor Marcel van Zuylen is, mede door zijn gewijzigde gezinssamenstelling, het meerdere keren per week reizen vanuit zijn woonplaats Renkum naar Nieuwegein een te grote belasting. Daarom heeft hij aangegeven aan het einde van dit seizoen bij Florie/NVC te stoppen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk