Katern

Paul van der Ven kiest voor Florie/NVC

De herenselectie van Florie/NVC, die komend seizoen debuteert in de eerste divisie, heeft zich versterkt met Paul van der Ven, Marnix Elbers, Sjoerd Hoogendoorn en Martijn de Bree.

Passer/loper Marnix Elbers (26) speelde het afgelopen seizoen ook bij NVC, maar in een lager team. Daarvoor was hij actief voor onder andere Sliedrecht Sport en speelde hij drie jaar eredivisie bij Vrevok. Een andere oude bekende is spelverdeler Paul van der Ven (31). Hij komt over van landskampioen Piet Zoomers/D. Van 2002 tot 2006 was Van der Ven, docent lichamelijke opvoeding op het Cals College, actief bij Vrevok op het hoogste niveau.

Sjoerd Hoogendoorn (17) maakt de overstap van Sliedrecht Sport. De talentvolle diagonaalspeler begon zijn carrière in de jeugd van Vrevok. Van eerstedivisionist VVH uit Harderwijk komt middenaanvaller Martijn de Bree (19). De 2.05 meter lange De Bree speelde eerder twee seizoenen voor Omniworld in Almere.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren