Pastaworkshop: Leer zelf verse pasta maken

Op donderdag 1 juni aanstaande geeft Driessen SmaakVermaak een workshop pasta maken. Onder begeleiding van een pasta-expert ga je deze avond leren om zelf verse pasta te maken. Je leert de verschillende technieken en bereidingswijze. U gaat kneden, uitrollen en daar heerlijke ravioli maken, spaghetti en pappardelle van maken. Uiteraard gaat u ook aan de slag met de vulling en bijpassende sauzen. De avond wordt afgesloten met pasta frollo, heerlijk Italiaans dessert.

De avond begint met een antipasti en glas wijn of fris en u gaat dan onder de bezielende begeleiding van de kok de keuken in. Daar gaat u aan de slag in kleine groepjes. U bereidt alle maaltijden zelf. Tussen het koken neemt u plaats om te genieten van de zelf bereide gerechten.

Aanmelden voor deze workshop, die op donderdag 1 juni aanstaande wordt gehouden (18.00 uur tot 22.00 uur) kan op de website van Driessen SmaakVermaak. Kosten voor deelname bedraagt: € 59,50. Adres: Marconibaan 42H in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren