Pasar Malam in De Geinsche Hof

Zaterdag 29 augustus van 13.00 uur tot 16.30 uur organiseert De Geinsche Hof aan de Vuurscheschans een Pasar Malam. De opbrengst komt ten goede aan de cliënten van De Geinsche Hof.

Een Pasar Malam (Indonesisch/Maleis voor avondmarkt) is in Zuidoost-Azië (Indonesië, Maleisië en Singapore), maar ook in Taiwan en Hongkong, een markt die ‘s avonds opengaat. Men verkoopt er groente, fruit en andere etenswaren, maar ook speelgoed, kleding en muziek. Het is een markt voor koopjes, vaak bijvoorbeeld namaak-merkgoederen.

Een Pasar Malam in Nederland is een soortgelijke markt, hoewel die lang niet alleen ‘s-avonds wordt gehouden. Het is een ontmoetingsplaats voor alles wat met Indonesië en de Indonesische of Indische cultuur te maken heeft. ‘Wij zullen dat combineren met een gezellige rommelmarkt en ook andere leuke kraampjes die bij dit thema aansluiten’ aldus de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren