Pasar Malam in de Beursfabriek

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 april aanstaande organiseert
Stichting Stellar een Pasar Malam in de Beursfabriek aan de Symfonielaan 5. Thema is deze keer: ‘Een korte vakantie in Azië.’ Deze Pasar is de grootste Aziatische markt in de regio Nieuwegein. Meer dan 50 standhouders bieden producten uit vele landen aan en daarnaast kunt u genieten van kunst, cultuur en de keuken uit de ‘gordel van smaragd.’

Naast de tientallen standhouders met producten uit Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Tunesië, Maleisië, de Filippijnen, China, is er een fantastisch podiumprogramma. Meer dan 60 artiesten staan klaar om het podiumprogramma voor u te verzorgen. De organisatie is er in geslaagd een bijna non-stop, gevarieerd en aantrekkelijk programma van formaat neer te zetten. Tijdens de drie dagen komt iedereen aan zijn trekken. Klik hier voor het hele programma.

Openingstijden op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april van 13.00 uur -22.00 uur. Op zondag 24 april van 12.00 – 19.00 uur. Entree: 7,50 euro, 65+ (met legitimatie) 6,- euro. Kinderen tot 12 jaar gratis. Eenmaal binnen waant u zich direct in de tropische sfeer. Het podium en de hal zijn aantrekkelijk aangekleed. TLP Productions (een internationaal opererend bedrijf) voorziet het podium van prachtig en magisch licht, zorgt voor top geluid zodat de artiesten net als in een concertzaal optimaal tot hun recht komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk