Partycentrum De Lantaern wordt getransformeerd naar 15 koopappartementen

Het voormalige klooster met de bijbehorende bewaar- en meisjesschool aan de Utrechtsestraatweg 4 in Nieuwegein wordt getransformeerd naar 15 koopappartementen met een luxe uitstraling. Dat laat Lesley van Rinsum van Overduyn Makelaars uit IJsselstein onze redactie weten. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 21 augustus inschrijven. De officiële verkoop gaat die dag van start. Bijna 250 mensen hebben zich in totaal al gemeld. Momenteel is Partycentrum De Lantaern gevestigd in het pand.

De authentieke sfeer van het monumentale klooster uit 1894 blijft bij de renovatie zoveel mogelijk behouden. Denk aan de prachtige sierankers en de imposante glas-in-lood ramen in de kapel. Op de gevelsteen eronder prijkt de tekst: ‘Francoise Heytink Baesjou Stichting’. Mevrouw Heytink liet het klooster bouwen ter nagedachtenis van haar zoon Francoise.

Unieke Woonbeleving
Aan de buitenzijde ademen de appartementen historie uit en van binnen zijn ze luxe afgewerkt. Hierdoor ontstaat een unieke woonbeleving. U vindt een oase van rust en ruimte in dit markante kloostergebouw dat gelegen is in de oude dorpskern van Jutphaas. Het pand ligt iets van de weg af met daarachter een rij monumentale beuken. Vanaf de voorzijde is er ruimschoots zicht op het kabbelende water. Meer weten over dit project? Kijk op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren