Katern

Partou organiseert avondtweedaagse voor jongste kinderen

Veel kinderen balen ervan dat ze nog te jong zijn om mee te mogen lopen met de avondvierdaagse. Speciaal voor de 2-, 3-, 4- en 5-jarigen in Nieuwegein organiseert Partou kinderopvang op woensdag 10 en vrijdag 12 mei een avondtweedaagse. Alle kinderen in Nieuwegein mogen meelopen.

In de week voorafgaand aan de avondvierdaagse, die van 15 mei tot en met 18 mei plaatsvindt, mogen de kinderen onder begeleiding van hun ouders ook een route lopen. Er zijn drie routes uitgezet waaruit ze kunnen kiezen, in de wijk Galecop, Zuilenstein en Batau-Noord.

Miranda Majoor, vestigingsmanager bij Partou in Nieuwegein: ‘We zien elk jaar de kinderen opkijken naar de ‘groten’ die al mee mogen doen met de avondvierdaagse. Daarom wilden we ook voor de jongeren kinderen een eigen loop organiseren, maar dan van twee avonden. Vorig jaar hebben we dit met groot succes voor het eerst georganiseerd. We werken net als in de avondvierdaagse met stempelposten en natuurlijk krijgen ze na afloop ook een medaille.’

Alle kinderen in Nieuwegein mogen meedoen. Deelname is gratis, en aanmelden voor een van de routes kan op onderstaande mailadressen:

Route Startplaats Aanmelden via
Galecop Partou Abraham Kuyperpark 171 abrahamkuyperpark@partou.nl
Zuilenstein Partou Mgr. G.W. van Heukelumstraat 8 vanheukelumstraat@partou.nl
Batau-Noord Partou Heemraadsweide 1-3 teambsoheemraadsweide1-3@partou.nl

 

Alle routes starten om 17.30 uur, verzamelen is om 17.15 uur. Je loopt mee onder begeleiding van je ouder(s).

Over Partou

Partou biedt kinderopvang in ruim 300 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere activiteiten. Partou werkt samen met pedagogen, onderwijsinstellingen, sportaanbieders en culturele organisaties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren