Parkvolleyballen op de woensdagavonden in mei

Brenda Vahl organiseerde verleden jaar tijdens de maand september parkvolleybalavonden op het grote speelveld tussen de Herteweide, Elandweide en Lemmingweide. Deels om het vakantiegevoel een beetje vast te houden en deels om de bewoners de gelegenheid te bieden contacten te leggen met mensen uit de eigen omgeving. Het initiatief van Brenda is zo goed ontvangen dat zij dit jaar wat vroeger van start gaat met het organiseren van de volleybalavonden en wel in de maand mei.

Zolang het niet regent wordt op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur een balletje geslagen. De eerste avond is 6 mei, de andere avonden zijn 13, 20 en 27 mei. Het parkvolleybal is bedoeld als een vriendschappelijk, gezelligheids- en ontmoetingsspel, je hoeft niet te ‘kunnen’ volleyballen om mee te doen! Dus iedereen is welkom, ook om gewoon te komen kijken of om gezellig een praatje te maken.

Als je je aanmeldt via emailadres brendavahl@live.nl of via telefoonnummer 06-40 33 60 92 houdt Brenda je op de hoogte van eventuele veranderingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren