Parkeren Vreeswijkse Septemberdagen

Ook dit jaar worden de Vreeswijkse Septemberdagen georganiseerd. Om de activiteiten die daarbij horen goed tot zijn recht te laten komen en goed te laten verlopen, is het nodig om enkele verkeersmaatregelen te nemen.

Bezoekers aan de Vreeswijkse activiteiten op de zaterdagen in september wordt aangeraden om zo veel mogelijk gebruik te maken van de fiets of het openbaar vervoer (tram, bus, veerpont Vrevia). Voor de fietsen staan op 12 september speciale fietsenrekken op de Handelskade bij de Wilhelminabrug en bij de Oranjebrug. De busdienst 77 komt tijdens alle activiteiten door Vreeswijk. Parkeren kan in de omliggende wijken. De volgende verkeersmaatregelen worden daarvoor genomen:

5 september Authentieke Dag:
08.00 – 18.00 uur. Wegafsluiting en niet parkeren (ook niet op de parkeerplaatsen): Prins Hendriklaan tussen Koninginnenlaan en Emmaweg + op beide parallelwegen Koninginnenlaan.
08.00 – 18.00 uur. Op de Julianaweg en Emmaweg (huizenzijde) aan één zijde van de weg parkeren. Op de hoeken van de Julianaweg en de Emmaweg aan beide zijden 15 meter vrijhouden.
12.00 – 18.00 uur. Wegafsluiting en parkeerverbod met wegsleepregeling:
Dorpsstraat + Raadhuisplein.
8.30 – 11.00 uur. Handelskade: geparkeerde vrachtauto’s aan de waterzijde.
Vrijdag 11 sept. 10.00 uur t/m zaterdag 12 sept. 24.00 uur afsluiting met Wegsleepregeling van het Raadhuisplein.

12 september Jaarmarkt:
02.00 – 20.00 uur. Totale wegafsluiting en parkeerverbod met wegsleepregeling:
Oude Sluis, Dorpsstraat, Tramstraat en Mauritsstraat (beiden ged. Margrietstraat-Dorpsstraat), Koninginnenlaan-beide parallelwegen, Handelskade-parallelweg tussen Henri Dunantlaan en ‘t Ankertje, Prins Hendriklaan tussen Koninginnenlaan en Emmaweg.
Verboden te parkeren met wegsleepregeling: Tramstraat en Mauritsstraat (in verband met de doorstroming van de aan- en afvoer van het marktverkeer.

13 september Sluizenloop:
Start-finish op de Wierselaan bij ‘t Fort. Ter hoogte van ’t Fort wordt de Wierselaan afgesloten voor alle verkeer. De bewoners worden verzocht om op 13 september vanaf 10.00 uur het parkeerterrein en het eerste blok parkeerplaatsen naast de inrit naar ’t Fort geen auto’s te parkeren. Deze verkeersmaatregelen worden, als de situatie dit toelaat, verkort.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren