Parkeren voor vrachtvervoer in Nieuwegein

Al enige jaren is te constateren dat het vrachtvervoer, haar wagens en/of combinaties, parkeert op niet voor het vrachtvervoer specifiek ingerichte parkeerterreinen. In Nieuwegein zijn voor het parkeren van het vrachtvervoer twee specifiek ingerichte terreinen t.w. de parkeerterreinen aan de Structuurbaan en de Montageweg. Ten aanzien van het parkeren van vrachtwagen(combinaties) heeft het CDA in Nieuwegein vragen gesteld aan het college van B en W.

In de brief aan het college vraagt het CDA hoe het college de vrachtvervoerders stimuleren om deze speciaal ingerichte terreinen te gebruiken. Ook of er voldoende parkeergelegenheid is. Vrachtwagens in de wijk geven momenteel veel overlast in de wijken en bezetten veel parkeerplaatsen voor personenauto’s. Het CDA wil dit graag opgelost zien en vraagt in een art. 42 brief om maatregelen om deze overlast aan te pakken.

De parkeerplaats voor vrachtwagens aan de Montageweg is momenteel een grote opslagplaats voor goederen. Het CDA wil ook graag zien dat dit wordt aangepakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren